ЖОҒАРҒЫ КУРС СТУДЕНТТЕРІ ҮШІН ӨНДІРІСТІК МАШЫҚТАНУДЫҢ РӨЛІ - Срайыл, Г.І. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Болашақ педагог мамандардың жоғарғы оқу орнында алған теориялық білімдері мен практикалық тәжірибелерін ұштастыратын негізгі іс-әрекеті – өндірістік машықтану. Бұл мақалада жоғарғы курс студенттері үшін өндірістік машықтанудың рөлі туралы айтылған және өндірістік машықтану кезінде жинақталған кейбір әдіс-тәсілдермен бөліскен.
Keywords: өндірістік машықтану; практика; қысқа мерзімді жоспар