АҒЫЛШЫН ТІЛІ САБАҚТАРЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ - Искакова, Н.К.; Меделхан, С.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада оқу процессіндегі инновацияның маңызы мен өзектілігі талқыланады. Білім берудегі инновациялардың түрлері беріліп, инновциялық–ақпараттық технологияларға сипаттама берілді. Сабақта АКТ қолдану білім алушылардың оқу–танымдық іс–әрекетінің мотивациясын арттыруға және білім алушылардың шығармашылық әлеуетін дамытуға көмектеседі. Интерактивті тақтаны, түрлі қосымшаларды, жасанды интеллект, презентацияларды пайдалану оқу үдерісінің тиімділігін және білім алушылардың білім сапасын арттыруға мүмкіндік береді.
Keywords: Ақпараттық–коммуникациялық технологиялар; инновациялар; жасанды интеллект