БІЛІМ БЕРУДЕГІ ЖАСАНДЫ ИНТЕЛЛЕКТІНІ ҚОЛДАНУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Байтерекова, Н.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Жасанды интеллект бүгінгі таңда білім берудегі кейбір маңызды мәселелерді шешуге, оқыту мен оқыту тәжірибесіне инновацияларды енгізуге және жетістікке жетудегі прогресті жеделдетуге ықпалын тигізуде. Бұл жерде оқыту әдістері туралы әдеттегі идеяларды өзгертетін цифрландыру ерекше рөл атқарады. Виртуалды және кеңейтілген шындық сияқты жасанды интеллектті пайдалану материалды түсінуді жақсартады және оқуды қызықты етеді.
Keywords: білім беру; жасанды интеллект; нейрондық желі