АРАНЖИРОВКА НЕГІЗДЕРІ - Амирхамзин, Н.К.; Есмаганбетова, Ш.К. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Бұл оқу құралы студенттерге қазақ ұлттық аспаптар ансамбліне шығармаларды өңдеу барысында ескерілетін аспап мүмкіндіктерін қарастырады. 5В010600 «Музыкалық білім» мамандығында дәріс алушы студенттерге және мектептен тыс қосымша музыкадан білім беретін оқытушыларға көмекші құрал ретінде ұсынылады. Қостанай мемлекеттік педагогикалық институтының Ғылыми кеңесінің шешімімен баспаға ұсынылды