ОҚУ ҮРДІСІНДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІС –ТӘСІЛДЕРДІ ПАЙДАЛАНУ ЖОЛДАРЫ - Абенова, А.Н.; Тулегенова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Оқу үрдісінде инновациялық технологияның дамуы кезеңінде осы заманға сай білімді, әрі саналы оқушы дайындау оқытушының басты міндеті болып табылады. Қоғамдағы ақпараттандыру процестерінің қарқынды дамуы жан–жақты, жаңа технологияны меңгерген жеке тұлға қалыптастыруды талап етеді. Осы ретте,мақалада жаңа ақпараттық технологияларды сабақта қолданудың маңыздылығы қарастырылған. Оқытудың ақпараттық–коммуникативтік және интерактивтік технологияларының бағыттарын жүзеге асыруда жасалған жұмыс нәтижелері көрсетілген.
Keywords: ақпараттық технология; оқыту үрдісінің функциялары; ақпараттық–коммуникациялық технологиялар