АҚПАРАТТЫҚ – КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР БІЛІМ БЕРУ ТӘЖІРЕБИЕСІ - Дуненбаева, Б.К.; Ещанова, А.К.; Мухамбетова, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада инновациялық педагогикалық технологияларды іске асырудың ерекшеліктері қарастырылады. Оқытудың интерактивті түрлерін қолдану ерекшеліктері көрсетілген. Инновациялық технологияларды енгізу динамикасы анықталды. Білім беру практикасында және инновациялық технологияларды тәрбиелеуде қолданудың интерактивті сипаты мен тиімділігі ашылады.
Keywords: инновациялық білім беру технологиялары; интерактивті оқыту; ақпараттық–коммуникациялық технологиялар