ЗАМАНАУИ БІЛІМ БЕРУ ПРАКТИКАСЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН ƏДІСТЕРДІ ҚОЛДАНУ ТƏЖІРИБЕСІ - Кəріғұл, Баян Қайырханқызы (My University, 2019)
Мақалада заманауи білім берудегі инновациялық технологияларды қолданудың артықшылығы мен білім жүйесінде кеңінен қолданылып жүрген əдістер жайында жазылған. В статье освещаются перимущества использования инновационных технологий в современном образовании и широко используемые методы в системе образования. The article presents the advantages of innovative technologies and widely used methodsin the modern educational system
Keywords: білім жүйесі; озық технологиялар; тəжірибе; жаһандық; система образования; передовые технологии; опыт; глобальный; system formation; transformation technologies; optimism; global