ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҒЫНДА ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯНЫ ҚОЛДАНУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Итемгенова, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаладабілім беру үрдісінің педагогикалық тәжірибесіндегі жаңа технологияларды қолданудың тиімділігі мен оны одан әрі дамыту үшін ұсыныстар бар. Мектеп мұғалімдерінің өзара тәжірибе алмасуы барысында кездесетін жетістіктер, қажеттіліктер және оның білім алушылар үшінпайдалы болу керектігі жайлы айтылған.
Keywords: технология; цифрлық трансформация; психологиялық көзқарас; бәсекеге қабілетті