ТИПЫ ПАРТНЕРСТВА ШКОЛЫ И СЕМЬИ - Шалгимбекова, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Бұл мақалада баланы тəрбиелеуде мектептік-отбасылық қарама-қайшылықтары, мектеп жəне отбасының əлеуметтік-педагогикалық серіктестіктің типтері туралы жазылады.