ОККАЗИОНАЛЬНЫЕ НОВООБРАЗОВАНИЯ - Сегизбаева, К.К.; Купабаева, А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Тілдің сөздік қорын байытуға ұсынылған (окказиональді) лексика үлкен рөл атқарады. Зерттелген материал белгілі сөзжасам типіне қатысты (окказиональді) құрылымдардың жиілігін көрсетеді.