БАЛА ТӘРБИЕСІНДЕГІ АЖЫРАМАС ҮШТІК ОДАҚ: ОТБАСЫ, МЕКТЕП, ҚОҒАМ - Жобалаева, К.Т.; Демесенова, Т.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бала тәрбиесі–тұтас қоғамның ортақ ісі. Отбасы мен мектеп, қоғам арасындағы тығыз серіктестік ғана тәрбиелеу процесінің тиімділігін қарастырады.Осындай үйлесімді әрекеттің арқасында саналы және білімді ұрпақ қалыптасады.
Keywords: отбасы; мектеп; бала; тәрбие; қоғам; құндылық