ЗАМАНАУИ БІЛIМ БЕРУ ЖҮЙЕСIНДЕГI ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Кубекова, Сымбат Кайратовна; Болат, Əйгерім Қайратқызы (My University, 2019)
Мақалада математика жəне сызу пəн мұғалімдерінің жаңа инновациялық технологияларды негіз етіп, заманауи білім беруде тиімді əдіс-тəсілдерді пайдалана отырып жəне сызу пəн мұғалімдерінің жаңа инновациялық технологияларды негіз етіп, заманауи білім беруде тиімді əдіс-тəсілдерді пайдалана отырып пəнге деген қызығушылығын арттыру, шығармашылық қабілетін дамыту. Мемлекеттік тілді жан-жақты меңгертуде ақпараттық технологиялардың мүмкіндігін тиімді қолдана білу, сабақ жүргізудің жаңа оқыту əдістерін əзірлеу қазіргі кезеңде ең өзекті мəселелердің бірі қарастырылады. В статье о результатах практической реализации дидактических целей при изучении интереса студентов к дисциплине, развитии творческих способностей,эффективного использования инновационных технологийоснованной на процессе духовного обновления учителей математики и черчения. Одной из актуальных проблем на современном этапе рассматривается умение эффективно использовать возможности информационных технологий при всестороннем изучении государственного языка, разработка новых методов преподавания. The article is about the results of the practical implementation of didactic goals in the study of students ' interest in the discipline, the development of creative abilities, effective use of innovative technologies based on the process of spiritual renewal of teachers of mathematics and drawing. One of the urgent problems at the present stage is the ability to effectively use the possibilities of information technology in the comprehensive study of the state language, the development of new teaching methods.
Keywords: əдіс-тəсілдер; инновация; заманауи білім беру; нəтиже; оқыту; методы; инновации; современное образование; результат; обучение; innovation; modern education; outcome; training