ТАРИХ САБАҚТАРЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ ЖӘНЕ ОНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Топаева, Г.Ф.; Мирошник, М.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада тарих сабақтарында әртүрлі инновациялық технологияларды қолдану мен олардың ерекшеліктері жайлы айтылады. Сондай–ақ, оқу процесінің тиімділігіне және білім алушылардың пәнге деген танымдық қызығушылығын арттыру қарастырылады. Білім беру процесінде заманауи педагогикалық технологиялардың орны мен олардың тарих пәніне керекті бірнеше түрлері ұсынылады.
Keywords: инновациялар; жобалау технологиясы; интерактивті оқыту; сыни ойлауды дамыту технологиясы; ақпараттық–коммуникативтік технологиялар; саралау технологиясы