ФИЗИКАНЫ ОҚЫТУДА ЭКСПЕРИМЕНТТІК ТАПСЫРМАЛАРДЫ ЗЕРТТЕУ ӘДІСІН ҚОЛДАНА ОТЫРЫП БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫ САУАТТЫЛЫҒЫН ДАМЫТУ - Фазылахметова, А.Б.; Нупирова, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2024)
Бұл мақалада біз жаратылыстану-ғылыми сауаттылықтың құрылымын көрсеттік, оны қалыптастыруға арналған тапсырмалардың ерекшеліктерін қарастырдық (физика сабақтарында дамыту үшін ең қолайлысы ретінде), біз зерттеген барлық әдістемелік ұсыныстарды ескердік, қорытынды жасадық.
Keywords: жаратылыстану-ғылыми сауаттылық; физика; эксперименттік тапсырмалар; зертханалық жұмыс