АУЫЛ МЕКТЕПТЕРІНДЕ БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ДАМЫТУДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ЖОБАЛАУ ЖҰМЫСТАРЫН ЖҮРГІЗУДІҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Айтекова, А.Р.; Усенбаева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ауыл мектептерінің қала мектептері арасындағы алшақтықты қысқарту үшін білім алушылардың функционалдық сауаттылығын дамытуда бірнеше инновациялық жобалау жұмыстарын жүргізу мен тиімділіктерін көрсеттім. Cол арқылы алған білімін ӛмірдеқолдана білуге икемдеуге болады.
Keywords: функционалдық сауаттылық; инновациялық жобалар; ауыл мектебі; технологиялар