АЛТЫНСАРИН ТӨСБЕЛГІСІ – ҮЛКЕН АБЫРОЙ, ЗОР ДƏРЕЖЕ - Жайлаубаева, И.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада даланың дара ұстазы Ы.Алтынсарин төсбелгісі туралы оның шығу тарихы мен берілу тəртіптерін егжей-тегжейлі баяндаған. Сонымен қатар Рудный қаласындағы кəсіптік білімнің қарашаңырағы Ы.Алтынсарин атындағы Рудный əлеуметтік-гуманитарлық колледжінде бар саналы ғұмырын мамандар даярлау ісіне арнаған Алтынсарин төсбелгісіне ие болған ардагер ұстаздарымыз жайында да сөз болады.
Keywords: Ы.Алтынсарин; ұстаз; төсбелгі