ОРТА МЕКТЕП АЛГЕБРАСЫ КУРСЫНДА БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ СЫН ТҰРҒЫСЫНАН ОЙЛАУЫН ДАМЫТУ - Ерназарова, У.А.; Раисова, Г.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада орта мектеп алгебрасы курсында білім алушылардың сын тұрғысынан ойлауын дамыту мəселесі қаралды.