БАСТАУЫШ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ҮШІН АҚПАРАТТЫҚ–КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ - Киябаева, С.С.; Абдиркенова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада бастауыш сынып оқушыларының функционалдық сауаттылығын арттырудағы ақпараттық технологиялардың маңызы көрсетілген. Сондай–ақ бастауыш сынып мұғалімінің АКТ сабақ ескеретін тұстары жинақталды.
Keywords: Бастауыш сынып; ақпараттық–технологиялар; функционалды сауаттылық