ЦИФРЛЫҚ САУАТТЫЛЫҚТЫ ТӘЖІРИБЕГЕ - ЕНГІЗУ ЗАМАН ТАЛАБЫ - Мырзалиева У.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Авторөз іс-тәжірибеде ақпараттық технология арқылы оқушылардың танымдық қызығушылығын қалыптастырып, шығармашылыққа баулуға көп көңіл бөлетінін сөз етеді. Оқушыларды шығармашылық бағытта жан-жақты дамыту бүгінгі күннің басты талабы. Aқпaрaттық тeхнолoгияны қолдану aқпарaтпен жұмыс жасау іскерлігін қалыптастырады деп тәжірибесімен бөліседі. Мұғалім үшін де ақпараттық-коммyникативтік технология сабаққа дайындалуда қосымша ақпаратты іздеyді кеңейтеді деп баяндайды. Цифрлық сауаттылық оқыту үpдісіндегі өзекті мәселелерді шешеді деп ой қорытады.
Keywords: цифрлық; сауаттылық; заманауи; тәжірибе; оңтайлы