ОРТА МЕКТЕПТЕ МОДУЛІ БАР ТЕҢДЕУЛЕР МЕН ТЕҢСІЗДІКТЕРДІ ШЕШУДІ ОҚЫТУДЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Жанат, С.; Раисова, Г.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада модуль ұғымы жəне модуль ішіндегі теңдеулер мен теңсіздіктерді шешуді орта мектепте оқыту арқылы оқушыларға есеп шығартуды жетік меңгерту, олимпиядаларда басқа сынақтарда қолдануды үйрету қарастырылады.