ВЕДУЩИЕ КОНЦЕПЦИИ, МЕТОДЫ И ПРИНЦИПЫ ОБЩЕГО МУЗЫКАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ XX ВЕКА И ИХ ЗНАЧЕНИЕ ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ ОБУЧЕНИЯ СПЕЦИАЛИСТА–МУЗЫКАНТА - Поддудник, Е.Н. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Берілген мақала барлық музыкалық мамандықтар педагогтарының жұмысына практикалық мағына береді. Өткен ұрпақтардың музыкалық тəжірибиесін жинақтау ғана емес, оған сүйене отырып музыка мұғалімі балалар өнер мектебі, балалар музыка мектебінің педагогтарының өз əдістемелік жұмысын жасауға болады.