ИННОВАЦИЯЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ: ТҮРЛЕРІ, СИПАТТАРЫ - Хусайынова, С.Ж.; Хамит, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл жұмыс инновациялық білім беру технологияларын және олардың қазіргі оқу үрдісіне әсерін зерттеуге арналған. Технологияның қарқынды дамуы және білім беру жүйесіне қойылатын талаптардың өзгеруі жағдайында оқытудың инновациялық әдістері білім сапасын арттырудың, оқушыларды ынталандырудың және оқу бағдарламаларын бейімдеудің маңызды құралы болып табылады.
Keywords: инновациялық технологиялар; ақпараттық–коммуникациялық технологиялар; бейімді оқыту; сыни тұрғыдан ойлау; заманауи оқыту әдістері; білім беру платформалары; 21 ғасыр дағдылары