ҚОСТАНАЙ ОБЛЫСЫНЫҢ ДӘНДІ ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ ЗИЯНДЫ ЖӘНДІКТЕРІ - Амангельдиева, Қ.А.; Нүрекина, О.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Тақырыптың өзектілігі дәнді дақылдардың вегетация кезеңінде өсімдік мүшелерін зиянкестердің зақымдауы салдарынан астық өнімділігінің төмендеуіне негізделген. Мақсаты дәнді масақтарда мамандандырылған зиянкестердің түрлерімен танысу және олармен күресу шараларын жүргізу.
Harmful insects of grain crops of Kostanay region
Keywords: Зиянкестер; швед шыбыны; личинка; нан бүргесі