КОЛЛЕДЖ СТУДЕНТТЕРІНІҢ КӨШБАСШЫЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ПЕДАГОГИКА САБАҚТАРЫНДА ҚАЛЫПТАСТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Қуаныш, Ақжан; Утегенова, Бибикуль Мазановна (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Бұл мақалада колледж студенттерінің көшбасшылық қасиеттерін қалаптастыруды негізге ала отырып, колледж студенттерінің көшбасшылық қасиеттерін қалыптастырудың жолдары мен сабақта көшбасшылықты қалыптастырудың педагогикалық шарттарын құру. Көшбасшылық қасиеттерді қалыптастыруда түрлі әдіс-тәсілдерді пайдалана отырып студенттердің бойында көшбасшылықты қалыптастырамыз. Актуальность. Цель. В данной статье рассматриваются пути формирования педагогических условий формирования лидерства на уроке, основываясь на формировании лидерских качеств студентов колледжа и формировании лидерских качеств студентов колледжа. Используя различные методы и приемы формирования лидерских качеств, мы формируем лидерство у студентов. Relevance. Goal. This article discusses the ways of formation of pedagogical conditions for the formation of leadership qualities in the classroom, based on the formation of leadership qualities of College students and the formation of leadership qualities of College students. Using various methods and techniques of forming leadership qualities, we form leadership among students.
Keywords: көшбасшылық; көшбасшылық қасиеттер; педагогикалық шарттар; лидерство; лидерские качества; педагогические условия; leadership; leadership qualities; pedagogical conditions