ҚОҒАМНЫҢ ДАМУЫ ЖƏНЕ «МƏҢГІЛІК ЕЛ » БАҒДАРЛАМАСЫНЫҢ НЕГІЗГІ ПРИНЦИПТЕРІН ЖҮЗЕГЕ АСЫРУ - Агдавлетова, А.Ш. (My University, 2019)
Аннотация Елбасының «Мəңгілік ел» идеясы баршамызды бір мақсатқа, ортақ мүддеге жұмылды- ратын ұранға айналуы тиіс. Осыдан əрқайсымыз ой түйіп, Тұңғыш Президентіміз айтқандай Қазақ елінің мəңгілік болуына аянбай еңбек етуіміз керек. Abstract Тhe idea of the head of state «Mangilik El» should become a motto, mobilizing everyone for one goal, common interest. After that, each of us, as the First President of the country said, should work tirelessly.
The development of society and implementation of the main principles of the program «Mangilik el»
Keywords: Мəңгілік ел»; 2050 стратегиясы; болашаққа бағдар; ұлттық идея; «Mangilik El»; the strategy – 2050; the future; the national idea