АҚЫЛ-ОЙЫ КЕМ БАЛАЛАРҒА ЖАЛПЫ БІЛІМ БЕРУ - Сайрамбек, Г.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Балалардың өзіндік ерекшеліктері бар. Ақыл-ойында ерекшелігі бар балаларды дамыту, қоғаммен бірге өмір сүруге бейімдеу шаралары мен практикалық тәжірибелер, ғылыми тұрғыдан зерттеу ісіндегі жаңашылдық туралы мақаламда айтылады.
Keywords: клиника; генетика; ІQ; Олигофрения; ассоциация; дебил; имбецил; идиотия; сенсорлық қабілет; психика