КӨРКЕМ ЕҢБЕККЕ ОҚЫТУДАҒЫ ӨЗІН - ӨЗІ БАҒАЛАУ ДАҒДЫЛАРЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Баймағанбетова, Ф.С. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақала барсында көркем еңбекке оқытудың маңыздылығы туралы сөз қозғалып, сонымен қатар, осы сала бойынша өзін-өзі бағалау дағдыларынқалыптсатыру тәсілдері көрсетілген. Жаңартылған білім мазмұнына сай өзін-өзі бағалау тәсілдері де айрықша талқыланған. Көркем еңбекке оқыту пәнін оқу арқылы келешек ұрпақ іс-әрекетке дағдыланып, қоғамда болып жатқан қайшылықтарға қарамастан қажырлы еңбек етуді үйренетін болады.
Keywords: «Көркем еңбек»; Өзін-өзі бағалау; Оқушылардың «Көркем еңбек» пәнінде өзін-өзі бағалауы