ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАРҒА НЕГІЗДЕЛГЕН БІЛІМ МЕН ТӘРБИЕНІҢ САБАҚТАСТЫҒЫ - Еришова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Кез–келген ұлтты өзге ұлттардан ерекшелеп тұратын дүние ол – ұлттық құндылықтар. Мақалада орыс тілді сыныптарда тек тілді ғана үйретіп қана қоймай, ұлттық құндылықтар негізінде тұлғаны рухани адамгершілікке тәрбиелеу жайлы айтылады.
Keywords: педагогика; тіл білімі; ұлттық құндылық; насихат; психология; білім беру; тәрбие; тарих; ұлт