КОЛЛЕКТИВНЫЙ СПОСОБ ОБУЧЕНИЯ-ОДИН ИЗ ЭФФЕКТИВНЫХ СПОСОБОВ ОБУЧЕНИЯ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ - Лещинская, Ирина Владимировна (My University, 2019)
Берілген мақалада ұжымдық білім беру тəсілі заманауи əлемдегі тиімді білім беру тəсілі ретінде сипатталады.Негізгі аспектілері, принциптері басымдығы (артықшылығы) қарастырылған. В данной статье описывается коллективный способ обучения, как эффективный способ обучения в современном мире. Рассмотрены основные аспекты, принципы, преимущества. This article describes the collective way of learning, as an effective way of learning in the modern world. Considered the main aspects, principles, advantages.
Keywords: ұжымдық білім; тиімді əдіс; полиформизм (тəжірибеде түрлі əдістерді қолдану) жеке тұлғаға бағытталған əрекет; өзара қызмет үдерісі; жаңашыл-педагог; өзін-өзі бағалау; коллективный способ обучения; полиформизм; дифференциальный подход; процесс взаимодействия; педагог-новатор; самооценка; collective learning; poliformism; differential approach; interaction process; innovative teacher; self assessment