DIGITAL HISTORY: ТЕХНОЛОГИЯЛАР КӨКЖИЕГІ - Бектұрғанов, Қ.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бұл мақалада қазіргі жаһандану заманындағы білім беру процесінде орын алған өзгерістерге байланысты тарихты оқытудың цифрлық форматта ұсынылуының негізгі аспектілері сипатталады. Сонымен қатар қазіргі таңдағы қолданысқа ие тарихты оқытудың цифрлық оқу құралдары ұсынылады. Қазіргі тарихи білім берудің сұранысқа сай болуы – мақаланың басты мақсатының бірі болып есептеледі. (5-6 сөйлем болу керек).
Keywords: цифрлық тарих; электронды формат; оқыту дизайні; технологиялық орта