ҚЫЗЫҚТЫ ФИЗИКАЛЫҚ ТӘЖІРИБЕ - ОҚУШЫЛАРДЫҢ ТАНЫМДЫҚ ҚЫЗЫҒУШЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ҚҰРАЛЫ РЕТІНДЕ - Бейсенбай, Е.Н.; Нупирова, А.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада оқушылардың танымдық қызығушылығын арттыру бойынша мұғалімнің тиімді жұмысы қарастырылады. Егер физика сабақтарын өткізу кезінде мұғалім физикалық тәжірибені көрсетсе, бұл оқушылардың физикаға деген танымдық қызығушылығын дамытуға көмектеседі.
Keywords: таным; қызығушылық; демонстрациялық тәжірибе