ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ НА УРОКЕ - Ярочкина, Е.В.; Джаикова, М.К (My University, 2019)
Өзектілігі. Оқу үрдісіндегі инновациялық тəсілдерді, технологияларды, əдістерді зерттеу жəне қолдану тек нақты құбылысқа айналды, сонымен қатар білім беру үдерісінің əртүрлі деңгейлерінде оқыту кезінде қажет болды. Мақсаты: университетте оқитын студенттік жастар балаларды оқыту үшін болашақта мектепке барады, сондықтан инновацияларды меңгеру мен қолдануда бірлік университеттер мен мектеп арасында болуы керек, ал болашақ мұғалімдерді оқыту логикасы құрметтеледі. Relevance. The study and application of innovative approaches, technologies, methods in the educational process has become not only an actual phenomenon, but also a necessity during teaching at various levels of the educational process. Goal: the student youth that we teach at the university will go to school in the future to teach children and therefore unity in the mastering and application of innovations should be between universities and the school, while the logic of teaching future teachers will be observed.
Keywords: сыни ойлау; стратегиялар; деңгейлік курстар; қазіргі заманғы мектеп; университеттің негізінде емтихан тапсыру; критическое мышление; стратегии; уровневые курсы; современная школа; апробация на базе вуза; critical thinking; strategies; level courses; modern school; approbation on the basis of the university