БАСТАУЫШ БІЛІМ БЕРУДЕ ПӘНАРАЛЫҚ БАЙЛАНЫСТЫ ҚОЛДАНУДЫҢ ҚАЖЕТТІЛІГІ МЕН МҮМКІНДІГІ - Кушмурзина, Д.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада білім беру жүйесіндегі оқыту мен оқу үдерісін жаңа мазмұнда, тың идеяларға сүйене отырып ұйымдастыру, оқытудың заманауи әдістері білім беру мазмұнында көрінетін пәнаралық байланыстарды жан–жақты қолдануға ықпал ету, сондай–ақ оның қажеттілігі мен қазіргі бастауыш мектепте пәнаралық байланысты қолдану мүмкіндігі айтылады.
Keywords: пәнаралық байланыс; оқытудың тиімді әдістері; бастауыш мектеп; пән; өзектілік; оқыту мен оқу