ЖАҢА ФОРМАЦИЯ ПЕДАГОГЫ – ШЫҒАРМАШЫЛ ТҰЛҒА - Сапарова, А.А.; Нуркенова, Г.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мұғалімнің кәсіби шеберлігі оның шығармашылық қызметінің нәтижесі арқылы анықталатындығы, шығармашылық біліктер мен кәсіби шебер мұғалімнің бойында болатын қасиеттер, яғни жаңа формация мұғалімі қандай болу керектігі туралы мағлұмат берілген.
Keywords: білім; жаңашылдық; шығармашылық