МАТЕМАТИКА ПӘНІН ОҚЫТУДА ЖАСАНДЫ ИНТЕЛЛЕКТ МҮМКІНДІКТЕРІ - Кабиева А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада жасанды интеллект технологияларын математика пәнін оқытуда қолданудың тиімді жолдары қарастырылады. Автор жасанды интеллекттің оқушылардың математикалық ойлауын дамытудағы, сабақ сапасын арттырудағы және мұғалім еңбегін жеңілдетудегі рөлін ашады. Мақалада BilimLand, Kundelik, ChatGPT және Khan Academy сияқты платформаларды тиімді пайдаланудың әдістемелік тәсілдері талданады.
Keywords: жасанды интеллект; математика; цифрлық білім беру; мұғалім тәжірибесі; оқыту