МЕТОДИЧЕСКАЯ РАБОТА В ПРОФЕССИОНАЛЬНОМ ЛИЦЕЕ - Макаренко, Ф.Ф. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақала практикалық тəжірибе қорытындысы негізінде жазылған жəне кəсіби лицей жағдайында оқытушылардың тиімді əдістемелік жұмысын ұйымдастыру мəселелеріне арналған.