ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ МҰҒАЛІМІНІҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ШЕБЕРЛІГІ – БҰЛ ТҰРАҚТЫ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚТЫҢ КӨРІНІСІ - Закариянов, Н.Ж.; Сафаргалиева, Г.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Қазіргі заманғы мұғалім білім беру мазмұнының зияткерлік оқыту əдістемесінің жоғары деңгейімен жұмыс жасай отырып, оқушыны білуге, білігі мен дағдысын жəне өзін-өзі қалыптастыруға көмектесуге тырысады, білім беру мазмұнын жаңарту мен дамытуға қатысу дəрежесін ойлайды. Педагогикалық шеберлік – бұл мұғалімнің жұмысында, оқыту, тəрбиелеу жəне адам дамуы өнерін үнемі жетілдіруде көрінетін педагогикалық іс-əрекеттің ең жоғары деңгейі.