ЖАСӨСПІРІМДЕРДІҢ АГРЕССИЯҒА БЕЙІМДІЛІГІНІҢ ПСИХОФИЗИОЛОГИЯЛЫҚ АЛҒЫ ШАРТТАРЫ - Бейсембаева, А.; Балтабекқызы, М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала жас өспірімдердегі агрессиялық тенденциялардың алдын-алу проблемасына арналған.
Keywords: агрессия; мінез-құлық; өзін-өзі өлтіру; нашақорлық