ӨЗДІГІНЕН ТЕРБЕЛУ ЖҮЙЕСІНІҢ МОДЕЛІ - Айтмухан, Д.А.; Байманқұлов, Ə.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада еркін тербелістерді талдаудың негізгі модельдерінің бірі болып табылатын Ван дер Полдың дифференциалдық теңдеуі қарастырылады.