БІРТҰТАС ТӘРБИЕНІҢ ОТБАСЫ ТӘРБИЕСІНДЕГІ АРТЫҚШЫЛЫҒЫ - Мурзагалиева, С.Д.; Джунусова, Г.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақала жазу барысында автор отбaсындағы тәрбиені дәріптейді. Тәрбие–ұрпақты биік мұрaтқа жетелейтін сапалы білімнің тұғыры деп сипаттайды. Қазіргі таңда «Өнегелі–15 минут» аясында ата–аналармен бірге атқaрған жұмысын баяндайды. Біртұтас тәрбие бағдарламасын тәжірибесінде оңтайлы қолдaнады. Отбасындағы ата–ана рөлін ашып көрсетеді.
Keywords: отбасы; құндылық; өнім; рухани; болaшақ