АҚПАРАТТЫҚ РЕСУРСТАРДЫ ҚОРҒАУ ТƏСІЛДЕРІ МЕН ƏДІСТЕРІ - Турсынбекова, Г.Ж.; Калакова, Г.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Адамдар өз құпияларын қорғауға бейім. Ақпараттық технологиялардың дамуы, олардың адам қызметінің барлық салаларына енуі ақпараттық қауіпсіздік проблемалары жыл сайын өзекті болып, сонымен бірге күрделене түседі. Ақпаратты өңдеу технологиялары үнемі жетілдіріліп отырады, сонымен бірге ақпараттық қауіпсіздікті қамтамасыз етудің практикалық əдістері де өзгереді.