ЖАСӨСПІРІМДЕРДІҢ МІНЕЗ–ҚҰЛҚЫНДА БОЛАТЫН ӨЗГЕРІСТЕРГЕ ОТБАСЫНЫҢ ЫҚПАЛЫ - Курбаналиева, Б.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Жасөспірім кезеңі барлық отбасы мүшелерін әлеуметтік, жеке және отбасылық жетілуге тексеру уақыты. Ол дағдарыстар мен қақтығыстармен бірге жүреді. Осы кезеңде барлық жасырын қайшылықтар пайда болады.
Keywords: жасөспірім; отбасы; мінез–құлық; тәрбие