LIVEWORKSHEETS – ИНТЕРАКТИВТІ ЖҰМЫС ДИЗАЙНЕРІ - Тайжанова, Д.Т.; Тайжанов, М.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Авторлық–нәтижелі оқудың әдістемесі, сонымен қатар модульдік–редуктивті оқыту технологиясы ретінде кеңес беру түрінде көрінеді. Мақалада интерактивті тапсырмалар мен тестілерді құрудың әлеуеті жоғары желілік қызметтермен жұмыс істеуі қарастырылады.
Keywords: интерактивті жұмыс парағы; ғылыми–педагогикалық кеңес беру; жұмыс дизайнерi liveworksheets