ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ОҚЫТУ МЕН ТӘРБИЕЛЕУДІҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ СТРАТЕГИЯЛАРЫ - Имамбаева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Инклюзивті білім беру мүмкіндігі шектеулі балаларды дамыту мен оқытудың тәсілі ретінде. Бұл үшін осы оқытуды жүзеге асыруға және нәтижелерге қол жеткізуге көмектесетін арнайы заманауи технологиялар бар. Осылайша, қоғамдағы ерекше адамдарға бейімделуге және қарапайым адамдармен байланыс орнатуға көмектеседі.
Keywords: инклюзия; мүмкіндігі шектеулі адамдар; инклюзивті білім беру; инклюзивті білім беру технологиялары