ОҚУШЫЛАРДЫ ФИЗИКА ПӘНІНЕН ОЛИМПИАДАҒА ДАЙЫНДАУДА ЖІБЕРІЛЕТІН ҚАТЕЛІКТЕР - Алпамысова, Г.А.; Қасымова, А.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада мектеп оқушыларын физика пәнінен олимпиадаға дайындау кезінде жіберетін қателіктеріміздің мәселелері қарастырылады. Студентосы бағыт бойынша зерттеу - жұмыс тәжірибесімен бөліседі, оқушыларды олимпиадаға дайындау жоспарын ұсынады, сондай-ақ олимпиадаға қатысушылардың сәтсіздігінің себептерін талдайды.
Keywords: Олимпиада; физика пәнінен олимпиада; дайындауда жіберетін қателіктер; олимпиадаға дайындау жоспары; тапсырманың орындалу сәтсіздігінің себептері