ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ САБАҒЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ - Ивышева, Э.К.; Алғожина, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл бяндамада қазіргі заманға сай білім беру жүйесіндегі өзгерістерді қалай жүзеге асыруға болатыны және осы заман ағымына қарай мұғалімнің қалай өзгеруі қажеттілігі жайлы берілген. Мұғалімнің кәсіби дамуы үшін өз білгенін өзгеге үйрету барысындағы көшбасшылық пен педагогикалық қоғамдастықтың маңызы жайлы нұсқаулық берілген. Ісәрекетті зерттеудегі мұғалімнің оқушы белсенділігін арттыруы, тәлімгерлік тәжірибе негізі және әріптестерін үйретудегі нәтижелер мен қоғамдастық жұмысының жүзеге асырылуы туралы баяндалған.
Keywords: Білім; технология; оқу; қозғалыс; ғылым құзырет; талаптар; шығармашылық; көшбасшылық; тәжірибе; оқыту