ЖАЗУШЫ Т. АХТАНОВТЫҢ “БОРАН” ШЫҒАРМАСЫНДАҒЫ ФРАЗЕОЛОГИЗМДЕРДІҢ ҚОЛДАНЫС ЕРЕКШЕЛІГІ - Серикбаева, Н.С.; Қанапина, С.Ғ.; Жазықова, Т.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Ғылыми мақала жазушы Т.Ахтановтың «Боран» шығармасындағы фразеологизмдердің стильдік қызметін анықтауға арналған. Мақалада жазушы тіліндегі фразеологизмдердің қолданыс ерекшелігі қарастырылады.
Keywords: фразеологизм; роман; Т.Ахтанов; жазушы; стильдік өзгеше-ліктер