СИНТАКСИСТІ ОҚЫТУДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Сейденова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада оқытудың инновациялық технологиялары туралы анықтама берілген. Осы жаңа әдістерді тіл білімінің саласы – синтаксисті оқытуда оқушыларға білімді тиімді меңгертудің жолдары көрсетілген. Қазіргі таңда оқытушылар инновациялық және интерактивтік әдістемелерін сабақ барысында пайдалана отырып сабақтың сапалы әрі қызықты өтуіне ықпалын тигізеді. Ол үшін педагогикалық жан-жақтылықты, ізденімпаздылықты, тәжірибені жұмылдыруды қажет етеді.
Keywords: инновациялық технологиялар; интерактивтік әдіс – тәсілдер; синтаксис