ІЛЕ АУДАНЫНЫҢ РЕКРЕАЦИЯЛЫҚ РЕСУРСТАРЫ - Кабылбаева, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада әдебиеттерде көрсетілген Іле ауданының Боралдай кентінің табиғаты мен табиғат кешендерінің, ресурстарының қандай керемет әрі әсем екені көрсетілген. Болашақта бұл аумақтарды игеру біртұтас халық шаруашылығы кешенін ұсына отырып, өзара тығыз байланыста болып отыр.
Keywords: табиғат; табиғат кешені; рекреациялық ресурстар; минералды ресурстар; қорғандар