БІЛІМ БEРУ ЖҮЙEСІНДEГІ STEM ТEХНОЛОГИЯСЫНА ШОЛУ - Костанай Е.М.; Даулeтбаeва Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада STEM технологияларын (ғылым, технология, инженерия, математика) білім беру процесіне біріктірудің маңыздылығын зерттеу, сондай-ақ олардың оқушылардың сыни ойлауын, шығармашылығын және проблемаларды шешу дағдыларын дамытуға әсері талқыланды. Мақала мотивацияны жақсарту және математиканы тереңдету үшін STEM тапсырмаларын қолданудың практикалық мысалдарын анықтауға бағытталған.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; білім беру; оқыту; тәжірибе; ғылым